​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

ARBEJDSMILJØ

Korrekt arbejdsmiljø = korrekt solafskærmning.

Bevarer udsynet og inddrag "dagslys-faktoren", som er vores naturlige behov for, at indføre så meget naturligt lys som muligt arbejdsdagen igennem. En effektiv solafskærmning bidrager til den generelle trivsel gennem effektiv regulering af indendørstemperaturen og minimering af blænding fra direkte sollys.

Ifølge Miljøstyrelsen er det alle største problem som danskerne oplever med indeklimaet for høj temperatur. På top 10 med indeklimaproblemer kommer også dårlige lysforhold og dårlig luftkvalitet som har de konsekvenser, at det giver træthed, manglende koncentrationsevne, hovedpine og generel utilfredshed. Om sommeren vil vi gerne have det svalt indenfor, og stadig gerne kigge ud. 

Det er specielt solens lysstråler vi bliver generet af, og gerne vil kontrollere. Men også varmen vil vi gerne have styr på. Den billigste og mest effektive måde er solafskærmning, der kraftigt reducerer strålevarmen, således at det er svalt indendørs.

– Omvendt vil vi også gerne isolerer for kulden om vinteren – hvilket solafskærmningens skjold vil virke isolerende i stedet for reflekterende.

Ta’ kontakt til vores erhvervscenter 66 17 28 00 eller erhverv@gardingruppen.dk og få besøg i virksomheden eller vores showroom.

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin