​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​ANTIBAKTERIELLE GARDINER

​Undgå svamp og mug med antibakterielle gardiner.

Med smudsafvisende gardiner behøver du ikke at bekymre dig om fedtede fingre og nysgerrige sjæle, mens en anti-bakteriel overflade holder dine gardiner fri af bakterier, svamp og mug.

antibakterielle gardiner_a

​​

Smudsafvisende gardiner

I vores forskellige kollektioner med gardiner af tekstiler d.v.s. rullegardiner, lamelgardiner og plisségardiner – findes dessiner med en særligt smudsafvisende overflade. Alle vores gardiner er produceret af slidstærke og naturligt hårdføre materialer, men nogle stoffer er ydermere blevet lavet med en speciel smudsafvisende behandling. Denne behandling skaber en overflade, der hverken suger væske eller tager farve. Skulle uheldet alligevel være ude, kan disse typer gardiner tørres af med en fugtig klud – let og effektivt.​

smudsafvisende gardiner

Antibakterielle gardiner

Foruden en smudsafvisende behandling, findes der ligeledes gardiner i vores kollektioner med anti-bakterielle kvaliteter. Den antibakterielle teknologi, MicroBan®, er en behandling, der forhindrer bakterier i at danne kolonier og vokse på gardinet. Gardiner med anti-bakteriel teknologi er således med til at rense luften i lokalet, da bakterier, som kommer i kontakt med gardinet, nedkæmpes og dør - Meget velegnet til hospitaler, plejecentre og køkkener.

MicroBan® bekæmper og dræber 99% af skadelige bakterier som skimmelsvampe. Herudover hæmmer det væksten af bakterier med op til 250% og eliminerer luftgener.

smudsafvisende_gardiner_til_hele_familien

​​

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin