​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Antibakterielle gardin tekstiler

​Hygiejne og bekæmpelse af smittespredning er nøgleområder i sygehus-væsenet specielt i disse tider. De antibakterielle tekstiler er specielt velegnet til hospitaler og plejecentre. Tekstilerne er fuldstændig sikre ved berøring med huden. Antallet af bakterier på stoffet bliver reduceret med op til 99%.

Test hos Teknologisk Institut

Teknologisk Institut i Århus har testet tekstilerne for to bakteriekulturer (Staphylococcus Aureus og Klebsiella Pneumoniae) og er kommet frem til en bakterie-reduktion på 99,8% efter 18 timer. Referencen i form af et tekstil uden behandling, viste som ventet en bakterieforøgelse.

Tekstilernes indvirkning på dagligdagen

I samarbejde med Teknologisk Institut ​er der blevet gennemført en række interviews af professionelle, patienter og pårørende, for at høre om deres opfattelse af gardinernes indvirkning på dagligdagen. Blandt alle adspurgte grupperer er der bred enighed om, at gardinerne bidrager til et mere hyggeligt miljø. Blandt patienter og pårørende føler mange, at ophold på et hospital kan føles ubehageligt, da de fysiske rammer ofte virker kliniske og kolde. Brugen af gardiner er med til at gøre rummene mere behagelige i kraft af farver, liv og varme på et ellers klinisk indtryk af en hospitalsstue. 

Gardinernes akustiske egenskaber bidrager til et mere behageliget indtryk af rummene i form af forbedret akustik for både patienter, pårørende og personale. Udover en bedre akustik er gardinerne også antibakterielle, hvilket bidrager til begrænsning af bakterier i rummet.

De antibakterielle tekstilers virkning er videnskabeligt bevist af uafhængige institutioner og kontrolleret og certificeret af instituttet Gesellschaft zur Zertifizierung von Managementsystemen (DQS).

antibakterielle tekstiler_1

Egenskaber ved de antibakterielle tekstiler:

  • Stoffets overfaldebehandling angriber og eliminerer bakterier på overfladen
  • Bevist nedbringelse af overfølsomhed og risiko for allergier
  • Specielt velegnet til ældre og mennesker med nedsat immunforsvar
  • Forbedret velvære for patienter og personale
  • Brandhæmmende ifølge DIN 4102 B 1 og alle påkrævede internationale standarder​

antibakterielle tekstiler_2a

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin