​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Bioaktive gardiner

En sundere indretning til dine gæster eller patienter

​Tekstiler til mange brancher

I en tid, hvor en pandemi har haft indgribende og afgørende indflydelse på en hel verden, har synet på sundhed og smitte ændret sig markant.

Vores adfærd ift. at omgås hinanden, og hvordan vi forholder os i fremmede omgivelser, er ændret, og vores syn på hygiejne er skærpet. Dette er formentlig kommet for at blive.

Fremtidens indretning i brancher som hoteller, institutioner og restauranter bliver med større fokus på innovative, antibakterielle materialer som bl.a. intelligente, bioaktive gardiner.

Særlig sundheds- og ældresektoren har fokus på såvel antibakterielle som brandhæmmende tekstiler i indretningen.

Sikkerhed for dine gæster

Flere hoteller i både Danmark og resten af verden har fået ny stil og indretning med intelligente gardiner, til glæde og gavn for deres mange gæster i fremtiden.

Fremtidens kunder vil vælge et mere sikkert og sundhedsorienteret miljø, hvor virksomheden har sørget for at nedbringe faren for smitte ved berøring af rummets overflader – overflader som netop gardiner.​

Gardinerne kan designes, så de passer perfekt ind i den øvrige indretning!

Udfordringer med smitte og bakterier

De fleste smitteproblemer opstår ved simpel berøring. Derfor er der så stor fokus på håndhygiejne personale og patienter imellem på bl.a. landets sygehuse og praksisser mm.

Indirekte kontakt, som berøring af overflader med bakterier, er også en betragtelig kilde til overførsel af bakterier mellem mennesker.

Bakterier er effektive og tilpasser sig hele tiden til det miljø, de situationer og de udfordringer de befinder sig i. Derfor skal rengøring på hospitaler, praksisser og klinikker ikke blot udføres – der skal bruges effektive midler og metoder til at fjerne bakterier, hvilket i sig selv er udfordrende!

​​

​Intelligente gardiner mod bakterier og vira

Da kemiske desinfektionsmidler er skadelige for miljøet, bliver der forsket og udviklet innovative og intelligente løsninger til, at de materialer og overflader der berøres dagligt, i sig selv har en antibakteriel effekt.

Bioaktive gardiner kan bidrage til en laver bakterie-mængde. En række danske og europæiske tests, ved bl.a. teknologisk institut, har påvist og dokumenteret, at Drapilux’s intelligente gardiner kan hjælpe med at nedbringe udviklingen af bakterieflora. Det blev påvist at 99,9 % af alle bakterier, der kom i berøring med tekstilet, blev tilintetgjort i løbet af blot 16 timer.

Almindelige gardin-tekstiler vil på sygehuse give gode betingelser for den uhyggelige bakterieflora og infektioner. Indtil hospitaler og klinikker blev indrettet med Drapilux gardiner, valgte man helt at undvære gardiner flere steder.

Gardiner påvirker den gode trivsel positivt

Det er aldrig rart at være patient. Dels fordi man er syg, men også fordi et sygehus ofte kan fremstå bart og klinisk.

Gardiner hygger - og hygge er lige med stemning og bedre trivsel for alle i lokalerne. Mange afdelinger kan, med stor fordel, skabe et unikt og hyggeligt miljø for eksempelvis børn og forældre på børneafdelingen og på barselsgangen m.fl. Plejehjem gør også en indsats for at giver beboerne så hjemlig en stemning som muligt.

Drapilux kan tilføre netop den stemning, som rummet skal give, da Drapilux kan produceres i præcis det design, man ønsker.

Som en effektiv og mindre pladskrævende rumdeler på en stue med flere senge, er gardiner en optimal løsning. Det giver mulighed for at skærme af og skabe et mindre rum efter behov. Her er det afgørende for nedbringelse af infektioner og vira, at gardinerne er antibakterielle.

På hotel og andre brancher med mange berøringsflader af mange gæster, er rengøring og vask af afgørende betydning for sundhed og trivsel. Gardiner bliver ikke vasket og renset så ofte, og kan derfor indeholde og videregive mange bakterier til mange mennesker.

Med antibakterielle tekstiler, som gardiner og solafskærmning, kan du ikke alene sikre de bedste betingelser for dine gæsters sundhed – dine gæster ved, at de trygt kan vende tilbage!

Egenskaber ved de antibakterielle tekstiler:

  • Forbedret værelseshygiejne
  • Stoffets overfladebehandling angriber og eliminerer bakterier
  • Bevist nedbringelse af overfølsomhed og risiko for allergier
  • Forbedret velvære for gæster og personale
  • Brandhæmmende ifølge DIN 4102 B 1 og alle påkrævede internationale standarder
  • Miljømæssigt bæredygtigt

Mere værdi for din forretning

Når vi besøger din virksomhed, bliver det selvfølgelig med fokus på at indrette med gardiner og solafskærmning ud fra behov, stil og det øvrige interieur.

Vores rådgivning er i høj grad også at optimere dit indeklima, akustik, trivsel i rummet og ikke mindst sundhed. Det betyder i sidste ende en fremsynet optimering af din virksomheds generelle forretning.

I sundhedssektoren betyder det mere tilfredse borgere og for nogle et hurtigere forløb i en helingsproces.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin