​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​EKSKLUSIVE PERSIENNER

​Persienner er igen på vej ind i boligen

Persienner er igen på vej ind i boligen - i nye, spændende materialer og farver. Træ, metal og bambus med brede stigebånd understreger det stilfulde interiør.

persienne_blog_1

Persienner har været på markedet i mange årtier og er af de mest populære gardinløsninger i danske hjem. Persienner giver god mulighed for at afskærme nøjagtigt som du har behov for.

I dag er vores kollektion af persienner sammensat af alupersienner med en lang række forskellige farver, print og glans samt træpersienner af forskellige ægte træsorter såsom ask, abachi, lind eller bæredygtig bambus. Det betyder samtidig, at der findes persienner til enhver stil og budget.

​​

Alupersienner

Alupersienner er ikke kun praktiske, men også rigtig smukke. Med sine rette linjer og flotte udførelse pryder alupersiennen ethvert vindue. Alle vores alupersienner er fugtafvisende, dvs. at de er særdeles velegnede til vådrum, såsom badeværelset og køkkenet. Desuden er flere af vores alupersienner lavet af 98% genbrugt aluminium, hvilket gør alupersiennen til et bæredygtigt valg.

persienne_blog_5

Træpersienner

En træpersienne er ideel til at skabe en varm og hjemlig atmosfære. I vores kollektion af træpersienner finder du både naturlige, rå og polerede trælamellersom giver et naturligt og eksklusivt look. Mange af vores træpersienner er produceret af ægte træ og kollektionen indeholder bl.a. bæredygtige, hurtigt voksende træsorter.​

persienne_blog_4

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin