​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​FORDELE VED DUETTE GARDINET

​Unik vævkonstruktionder, der bidrager til et sundt indeklima

Moderne gardiner kan meget mere end bare at skærme for sollys og nysgerrige blikke. Gardinerne er også en unik del af den personlige indretning, og så kan de bidrage til et bedre indeklima.

​​

Duette gardinets unikke konstruktion får vævet til at hænge elegant med fine plisseer pænt fordelt over hele gardinet. Gardinet er ideelt til alle vinduesfaconer og størrelser, fra det skrå loftvindue til store panoramavinduer, og i den nye kollektion er høj kvalitet, bæredygtighed og elegante designs i højsæde.

duette_1

Et væld af flotte farver og teksturer

Med over 400 designs kan du skabe præcis det individuelle udtryk, du ønsker. Kollektion byder bl.a. på 14 nye vævsserier, 8 legende mønstre og flere skønne farver, der sikrer en flot og tidløs stil.

De raffinerede teksturer i vævet bidrager til et blødt og behageligt lysindfald, og valget mellem forskellige tætheder giver en fleksibel afskærmning. Vælg fx et transparent væv til køkkenet og en mørklæggende variant til soveværelset, eller gå med modellen ’Dag & Nat’, der kombinerer to væv i ét gardin med en elegant overgang fra en florlet til kraftig struktur.

duette_2

Smukke rammer om et godt indeklima

Vævet i Duette gardinet er opbygget af to lag med luftlommer, der har en isolerende effekt – både sommer og vinter. På den måde sparer du på energiregningen og får et bedre indeklima. Det bløde tekstil og luftlagene forbedrer desuden akustikken i rummet ved at reducere forstyrrende ekko fra hårde materialer som glas, vægge og klinker.

duette_3

Betjning af Duette gardinet

Du kan vælge en betjeningsløsning uden lange snore for et enkelt og stilrent udtryk, eller vælge et intelligent PowerView® system for en fuldendt løsning. Her bevæger gardinerne sig automatisk døgnet rundt efter dine indstillinger og ønsker.​

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin