​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​FORSKELLIGE VINDUER OG GARDINER

​Gardiner kan laves til mange forskellige typer vinduer

Store vinduer giver godt med lys i enhver bolig, men de store åbne flader kan også være med til at skabe et ‘hul’ i din indretning. Derfor skal en gardinløsning til et stort vindue ikke mindst være velegnet til store vinduer og have nem betjening uanset størrelsen, men også kunne komplimentere indretningen og samtidig lade lyset komme ind!

store vinduer_blog

Buede vinduer

Selvom vi ser dem mindre og mindre kan det stadig være svært at finde en gode gardiner til buede vinduer. Ikke alle typer gardiner kan klare de buede vinduer, og ønsker man ikke at dække hele væggen til er der kun få løsninger der duer.

buede vinduer_blog

Smalle vinduer

Ofte fundet i arkitekttegnede boliger er de smalle vinduer, der udgør et mareridt for ethvert standardmål-gardin. Men et småt eller smalt vindue er på ingen måde undtaget for en god gardinløsning hvis man spørger os!​

smalle vinduer_blog

​Ovenlys

Har du skråvinduer eller ovenlys er du beriget med lyse rum, men også med hed varme om sommeren og måske lidt for meget lys om natten. Det er der heldigvis råd for! Få mest ud af dagslyset og mørklæg om natten med Rullegardiner, Dupligardiner eller Plisségardiner til dine ovenlys vinduer – eventuelt med vores LightBlock system.

ovenlys vinduer_blog

Døre

Gardiner er hovedsageligt tiltænkt vinduer, men der er også vinduer i nogle døre – og de er ikke en undtagelse. Skal du have gardiner til eksempelvis franske døre er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilke gardiner du anskaffer dig.

Persienner, træpersienner, plisségardiner samt Dupligardiner og rullegardiner kan alle monteres med spændingsanordninger, der forhindrer at gardinet støder mod døren, når den åbnes og lukkes.

forskellige vinduer_blog

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin