​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

INTELLIGENTE STOFGARDINER  

​Intelligente stofgardiner til professionel brug

Kollektionen indeholder mange tusind varianter, hvilket gør det muligt at finde en velegnet løsning til ethvert projekt indenfor offentlig indretning.

drapilux_blog_2

I erhvervsindretning spiller sikkerhed en stor rolle foruden æstetik. Når der skal vælges tekstiler, bør du derfor ikke gå på kompromis, når det kommer til beskyttelse af personale, patienter og besøgende. 

Alle vores intelligente stofgardiner er permanent brandhæmmende takket være modificerede polyesterfibre. Tekstilerne forebygger udbredelse af brand- og røgudvikling. Den høje sikkerhed er dokumenteret ved hjælp af generelle tests i overensstemmelse med alle nationale og internationale standarder.

Gennem årelangt fokus på kvalitet, dokumentation samt evnen til at koble intelligente egenskaber til tekstilerne, er vi i stand til at levere topkvalitet til den professionelle bruger. Vi stræber altid efter høj kvalitet, flere værdiskabende egenskaber for brugerne, samt højeste produktsikkerhed via dokumentation og certificering.

drapilux_blog_1

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin