​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​LIFTGARDINER - FINE DETALJER

​Liftgardiner giver god stemning.

Sammensæt dit liftgardin ud fra den brede kollektion af eksklusive væv og forskellige modeller. Kollektionen består af et balanceret udvalg af smukke ensfarvede tekstiler, fine strukturvæv og luksuriøse designs. 

liftgardiner_1

Betjening af liftgardin

Du kan vælge mellem flere forskellige betjeninger til dit liftgardin. Endeløs kæde i metal eller hvid plast. Snortræk med snore i hvid, grå eller beige. Skal det være ekstra nemt, eller er vinduet placeret, hvor det er vanskeligt at komme til, kan liftgardiner også leveres med motorbetjening.

Med modellen Top Down / Bottom Up kan du betjene gardinet fra toppen og bunden uafhængigt af hinanden. Betjeningen sker med betjeningssnore i hver side af gardinet.

liftgardiner

Et foret liftgardin

Vores liftgardiner kan også fores på bagsiden. Foringen fås i forskellige farver i enten tæt eller mørklæggende. De mørklæggende er specielt velegnede til soverum, mens de tætte kan give mønstrede liftgardiner et ensfarvet og mere roligt udtryk udadtil.

Matchende gardinlængder

Vævene i vores liftgardinskollektion kan også bruges til gardinlængder. I vores kollektionen findes et bredt udvalg af ensfarvede væv i forskellige tætheder. Det betyder, du kan kombinere tætte og transparente væv på tværs af liftgardiner og gardinlængder. Desuden kan ethvert design i kollektionen kombineres perfekt med et af de mange ensfarvede væv. Resultatet er et harmonisk og luksuriøst udtryk.

liftgardiner_2

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin