​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​LIVREDDENDE GARDINER

​Brandhæmmende gardiner er i årevis blevet brugt i den offentlige sektor, da der ofte stilles store høje krav til tekstiler og gardiner, der skal anvendes til erhvervsindretning. Når der skal vælges tekstiler, kan man ikke gå på kompromis, når det gælder sikkerhed og beskyttelse..

Alle vores tekstiler fra Drapilux er permanent brandhæmmende. De kan dermed vaskes igen og igen, uden at man går på kompromis med sikkerheden. I modsætning til tekstiler, der har fået en brandhæmmende overfladebehandling, giver de modificerede fibre en langvarig sikkerhed. Tekstiler der kun har en brandhæmmende overflade risikerer man, at beskyttelsen forsvinder, som et resultat af slid, alder eller vask. 

De tekstilfibre Drapilux bruger er brandhæmmende helt ind til fiberens kærne og dermed permanent beskyttet.

Udover sikkerheden, er det samtidig et mere miljøvenligt alternativ, da materialet ikke kræver supplerende overfladebehandlinger – der ofte kan være skadelige for miljøet.

livreddende gardiner blog_1

Oekotex 100 standard

Tekstilerne fra Drapilux er certificeret til Oekotex 100 standard, og ved brand udvikles der derfor kun meget små mængder gasser. Det er specielt vigtigt, da det ofte er brandrøgen med giftige gasser, der dræber ved ildebrand. Den høje sikkerhed er dokumenteret ved hjælp af tests og certificeret i overensstemmelse med internationale standarder. De forskellige certificeringer kan variere, men du kan få nærmere oplysninger på det enkelte produkt ved henvendelse til os.​​

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin