​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​SKRÆDDERSYEDE FACETTE GARDINER

​Bløde, stilfulde væv til raffinerede lysindfald.

Elegance og funktionalitet går hånd i hånd, når du vælger Facette til dine vinduer. Det smukke gardin har rullegardinets stilrene look. Det består af to lag stribet væv, som kan forskydes i forhold til hinanden. I nederste position justerer du stribernes placering i forhold til hinanden for at få præcis det lysindfald eller afskærmning fra forbipasserende, du ønsker. Du hæver og sænker gardinet i enten lukket eller åben position.

facette_d

Omdan det skarpe sollys med Facette gardinets transparente segmenter, der blidt filtrerer lyset. En stilfuld og elegant løsning til dit vindue.

facette_e

Facette fås i mange farver - fra de dæmpede nuancer til de mere iøjnefaldende trendfarver. Facette fås i to stribebredder, fra ultraslim til en markant bred åbning. Du kan vælge det væv, der passer bedst til dine vinduer og få en anderledes gardinløsning, der matcher din stil og dit hjem eller kontor.

facette

Børnesikkerhed

Hos os er børnesikkerhed en topprioritet. At gøre vores produkter mere sikre for hjem eller institution med små børn er en integreret del af vores designfilosofi. Vi tilbyder innovative betjeningssystemer, fra snorløse varianter til motoriserede løsninger, alle designet med sikkerhed, komfort og skønhed i tankerne.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin