​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​SKRÆDDERSYEDE RULLEGARDINER

​Vi lancerer en helt ny kollektion af skræddersyede rullegardiner, der i alt indeholder 300 forskellige væv i forskellige farver, tætheder og mønstre, som hver især giver mulighed for farvespil og kontraster til resten af indretningen. Kollektionen er inspireret af Skandinaviens indretningstendenser og giver mulighed for farvespil og kontraster.

De fleste kender rullegardinet som en praktisk standardløsning, hvor funktionaliteten mest af alt går ud på at skærme for lys udefra. Med den nye rullegardinskollektion fra Luxaflex behøver valget dog ikke længere at stå mellem stilfuldt design eller funktion.

Alle rullegardiner i den nye kollektion skræddersys efter vinduesmål. På den måde slipper man for, at begrænse sit gardinvalg til standardiserede mål, som aldrig synes at passe helt nøjagtigt i vinduesrammen. Kollektionen består af tre forskellige kvaliteter – screen-, tæt- og mørklægningsvæv – så rullegardinerne kan tilpasses den funktion, som passer bedst i det enkelte rum. Et transparent screenvæv i et kontor eller køkken kan mindske blænding og give den rette mængde lys og udsyn.

pm rullegardiner_foto_4

Hele kollektionen fås også med PowerView-betjening, som er motoriseret betjening af gardinerne via fjernbetjening eller smartphone - som vi kan demonstrere i vores nye Showroom på Bondovej 6 i Odense. Her kan du samtidig gå på opdagelse i et fantastisk miljø og opleve mere end 50 forskellige gardinvarianter.

Uendelige farvekombinationer og kontraster

I kollektionen findes også en opdateret farvepalet, som afspejler de skandinaviske indretningstendenser. Vi

danskere eksperimenterer nemlig atter med farver i indretningen – og det med god grund. I stedet for at ty til de hvide gardiner og lade dem bremse de kreative udfoldelser, så har mange fået øjnene op for, at de rette gardiner kan supplere til boligens eller kontorets overordnede udtryk.

pm rullegardiner_foto_1

Læs mere om vores Luxaflex Gallery Shop her.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin