​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Har dit hjemmekontor den rette solafskærmning?

Er indeklimaet lige så rart som på jobbet?

​Fremadrettet bliver hjemmekontoret lige så vigtig og veletableret som i virksomheden. Ikke alene bliver digitale kommunikationsløsninger prioriteret højt - indeklimaet og indretningen med god solafskærmning får den samme høje prioritet i fremtiden.

Se et lille udpluk af funktionel solafskærmning længere nede.

​Arbejdspladsen flyttede hjem i 2020

Det seneste år har mange virksomheder og medarbejdere skulle omstille sig til, at flere arbejder hjemmefra. Derfor er der foretaget investeringer i bedre digitale værktøjer for at sikre en løbende kommunikation og dialog, og for at understøtte en fortsat produktivitet. Denne forøgelse forventes kun at stige, så arbejdet hjemmefra bliver endnu nemmere i fremtiden.

”90.000 flere vil arbejde hjemme efter coronakrisen”

danskindustri.dk

Mange oplevede i foråret 2020, at hjemmearbejde blev en realitet fra den ene dag til den anden, og kun de færreste havde en reel kontor-arbejdsplads i hjemmet. Derfor forløb arbejdsdagen for nogen f.eks. ved spisebordet på en spisestuestol.

I mellemtiden har mange fået etableret et sted i hjemmet med hæve-sænkebord, kontorstol, ekstra PC og nogle har endda et reelt hjemmekontor. Flere virksomheder investerer i deres medarbejders hjemmearbejdsplads. Bl.a. kan ansatte i Danske Bank i Danmark søge om 8.000 kroner før skat til indretning af hjemmekontoret. 

politiken.dk

Hjemmekontorets indeklima er derfor lige så vigtig som i kontoret på jobbet

Indeklimaet har stor betydning for trivsel og sundhed og dermed god produktivitet, og selvom fremtidens hjemmearbejde vil blive sat ned til nogle få dage om ugen – måske endda om måneden – er indeklimaet på hjemmearbejdspladsen lige så vigtig som i virksomheden.

​​

​Den rette funktionelle solafskærmning

Lys og en behagelig temperatur er vigtig for effektiviteten. Det kan den rette solafskærmning hjælpe med. Du får mulighed for at justere for lys og genskin i PC-skærmen, og flere typer af solafskærmning findes i en række farver og nuancer, så du ikke behøver at gå på kompromis med hjemmets stil og design.

​Spar på energien med din smartphone

Ved at holde et behageligt indeklima og udnytte årstidernes lys og temperatur optimalt, sikres den bedste energibesparelse året rundt. Med motorstyret solafskærmning der er tilsluttet til Wifi-router, kan du styre din solafskærmning via en app på smartphone eller tablet. På den måde har du fuld kontrol – selv når du ikke er hjemme.

​Høj og bæredygtig kvalitet på solafskærmning

En lang række af vores produkter er bæredygtigt produceret leveret og certificeret. Kvaliteten er høj og langtidsholdbar, så du undgår hyppig udskiftning.

Vi tilbyder tekstiltyper der er fremstillet af opsamlede plastikflasker fra verdens have eller af rester fra modeindustrien.

Find din stil på hjemmekontorets solafskærmning​

Udvendig og indvendig screen er et rullegardin, der ikke skærmer for udsigten og stadig lukker et blødt lys ind, selvom det er rullet ned. Bagsiden kan belægges med et tyndt lag aluminium eller perlemor, som leder varmen og lysets UV-stråler tilbage, så det ikke varmer rummet op.​

Læs mere om indvendig screen

Læs mere om udvendig screen

​Persienner fås med lameller i flere bredder som kippes og på den måde vinkler lysindfaldet fra vinduerne. Flere aluminiums-persienner produceres i 98% genbrugsmateriale. Nogle af vore persienne-kollektioner i træ indeholder bl.a. bæredygtige, hurtigt voksende træsorter.

Læs mere om persienner

Lamelgardiner giver dig mulighed for at kontrollere varme og lys ved vinduet med de lodrette og elegante lameller. Kvaliteten fås fra helt tynd screen til tæt og næsten mørklæggende. For en bedre akustik kan lamellerne leveres med et væv, der absorberer støj og genklang.

Læs mere om lamelgardiner

​Information om kreative løsninger til korrekt solafskærmning finder du HER.

Kontakt os for sparring og idéer til etablering af et behageligt hjemmekontor.

Vi kan møde dig i et af landets største showroom i Viborg, Odense eller på Frederiksberg, eller vi kommer på besøg på dit kontor – gratis og helt uforpligtende!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin