​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

STOF ER IKKE BARE STOF

Gardiner - et intelligent materiale

Larm og støj fra mennesker kan lægge sig som en dyne ned over miljøer, som ikke er lydregulerende. Måske har du stået i en børnehave og tænkt, at den støj, kan jeg ikke arbejde i. Børn kan larme og høje lyde og dårlig akustik påvirker vores koncentrationsevne og dræner os for energi. 

Men det er langt fra kun i børnehaver, at lydniveauet kan være problematisk: 

  • Skoler
  • Offentlige kontorer
  • Storrumskontorer i virksomheder

- har et lige så markant behov for lydregulering.

akustik gardiner

En bioaktiv alt-i-én løsning

Vores forskellige tekstiler bliver kreeret med de egenskaber, der tilgodeser myndighedernes krav om at sikre et godt indeklima og et velfungerende arbejdsmiljø. Tekstilerne kan imidlertid langt mere end at lydregulere. Vores bioaktive løsninger er flammehæmmende. De nedbryder skadelige og ildelugtende stoffer. De reducerer risici for allergi og overfølsomhed, ligesom de er bakteriedræbende. Uanset hvilket krav, der er påpeget, er vores bioaktive tekstiler en alt-i-én løsning. 

En naturlig del af helheden

Farver og mønstre er med til at skabe et levende rum. Et rum, du har lyst til at være i. Design og tryk af tekstiler er én af vores spidskompetencer. Det er vi rigtig gode til. Vi sætter en ære i at farvekoordinerer og designe mønstre, der fuldender det udtryk, du gerne vil skabe. At din løsning er funktionel betyder nemlig ikke, at vi går på kompromis med lækkerheden.

stof_2

Et intelligent materiale

Air, akustik, bioaktivtet og flammestop er egenskaber, som er uundværlige i det offentlige rum. Fire egenskaber, som alle er en del af vores bioaktive alt-i-én løsning. En løsning, der opfylder de højeste nationale og internationale sikkerhedsstandarder – og som bevarer sine egenskaber og farve, når stoffet vaskes ved 60°C.​

gardin_6

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin