​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​FLEKSIBILITET MED PLISSÉ & DUPLI

​Spar på varmeregningen

Et plissé eller Dupli gardin kan passe i alle typer vinduer, hvad end de er firkantede, runde, meget store eller helt små. Med de mange forskellige modeller og slanke profiler er det en elegant løsning i de fleste vinduer. Plisségardiner består af et enkelt lag plisseret stof og er tilgængelige med en lang række forskellige prints og mønstre. Dupli gardinet består derimod af to lag plisseret stof, der skaber små lommer i bikubeformer, så hverken snore eller snorehuller er synelige. Denne unikke bikubestruktur er med til at blødgøre det indtrængende lys og bidrager med et meget blidt lysindfald.

Dupli gardinets lommer skaber et lag af stillestående luft, der er med til at reducere varmetabet fra vinduerne. Ved gamle vinduer er besparelsen helt op til 46%, men selv ved nye vinduer er der energi og penge at spare.

dupli_4

Fri parkering

Med fri parkering kan du betjene dit plissé eller Dupli gardin både fra toppen og fra bunden. På den måde kan du placere gardinet frit i vinduet og opnå total kontrol over sollys og privatliv. Fri parkering fås både med snorbetjening og med cordless betjening, hvor gardinet betjenes med et lille greb i top og bundliste.

dupli_2

To-i-én model

Én af de store fordele ved at vælge enten et plissé eller Dupli gardin er den store fleksibilitet. Her kan bla. nævnes to-i-én modellen, som gør det muligt at kombinere to gardiner i ét for at få det bedste fra to verdener. Eksempelvis kan man vælge at kombinere et mørklæggende Dupli gardin med et lystransmitterende plisségardin og derved vælge frit mellem maksimal mørke eller blødt lysindfald.

dupli og plisse_5

Betjening​

Plissé og dupli gardiner findes med forskellige former for betjening. Det er evt. muligt, at vælge mellem almindelige snor betjening, en smartcord med pumpefunktion eller slip helt for snore og betjen gardinet direkte i bundlisten med et lille greb. Du kan evt. overveje at gøre gardinet elektrisk.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin