​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Foldegardiner skaber et elegant udtryk

Vil du skabe et elegant udtryk i virksomheden? Så kan du med fordel vælge foldegardiner til at pryde vinduerne. Hos Gardinmontøren er vi, med mere end 50 års erfaring, eksperter i branchen, og derfor kan vi tilbyde mange forskellige løsninger. 

Vi står til rådighed for alle erhvervskunder i Odense samt på resten af Fyn.

Foldegardiner kan både skabe spændende kontraster med farverige, stribede eller mønstrede stoffer – og understrege de rene og enkle linjer i virksomheden. Mulighederne er således mange, hvilket betyder, at du kan skabe lige nøjagtigt det look, som du ønsker.

Vi garanterer dig gardiner af høj kvalitet, kompetent rådgivning samt professionel opsætning hver gang, uanset om du kunne tænke dig foldegardiner, plisségardiner, persienner eller lamelgardiner.

Vi tilbyder foldegardiner lige efter din smag og dine behov

Du bestemmer selv stilen, da gardinerne kan syes efter eget valg af stof, som matcher det øvrige interiør, tekstiler og indretning på kontoret.

Altså kan du få skræddersyet foldegardiner på mål, som passer til almindelige vinduer, men også til skråvinduer, ovenlysvinduer og buede vinduer.​ Vi sikrer dig gardiner efter mål, så der opnås det bedst mulige lysindfald.

Uanset hvad dine individuelle ønsker og behov er, så gør vi altid vores bedste for at imødekomme disse. Dette sikrer vi bl.a. ved altid at følge med i de nyeste trends samt have et bredt sortiment, som dækker mange forskellige behov. 

Uanset hvad du ønsker, er du hos os garanteret høj kvalitet til billige priser.

Ring eller skriv til os for flere informationer

Kunne du tænke dig flere informationer om vores udvalg af foldegardiner, mørklægningsgardiner eller en helt tredje løsning, så er du altid velkommen til at kontakte os.

For et godt tilbud og flere informationer kontakt os på telefon 66 17 28 00 eller på e-mail erhverv@gardingruppen.dk, så hører du straks fra os.​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin