GARDINER TIL ERHVERV OG OFFENTLIGE

Skab hygge i det offentlige rum med en unik gardinløsning i form af almindelige side- og træk for gardiner, panelgardin, foldegardiner o.l.

Gardiner giver rummet en blød indramning, samt samler gulv, vægge og møbler. Samtidig fungerer gardinerne som effektiv afskærmning mod sol og nysgerrige øjne.


Professionelt ophængte gardiner

  • skaber miljø og stemning
  • regulerer akustik, lys og varme
  • blødgør arkitekturen
  • giver muligheder i indretningen

Vi har tekstiler fra de førende producenter

Hos Gardin montøren har vi alle tekstiler fra de førende producenter af flammesikre miljøcertificerede indretningstekstiler. Kollektionerne indeholder flere tusind varianter, hvilket gør det muligt at finde en velegnet løsning til enhver indretning både inden for offentlig og privat indretning.

Alle gardintekstiler er Oeko-Tex cerficerede og opfylder de strengeste internationale krav til flammesikkerhed. Endvidere har en lang række af produkterne intelligente egenskaber i form af AIR-luftrensende og BIOAKTIV-bakteriereducerende effekter.


Med det banebrydende koncept Creative INK, skabes helt nye muligheder for at trykke specialdesigns og farver, helt ned til små kvantiteter af gardiner.

For eksempel anvendes rengørings- og allergivenlige, bakteriedræbende tekstiler ofte til sundhedssektoren.

Flammesikrede gardintekstiler er ofte påkrævet i offentlige rum hvor brugen af rummet gør, at brandmyndighederne stiller ekstra sikkerhedskrav.

Kontakt os for at høre mere om fremvisning og montering af gardiner

Tag kontakt til vores erhvervscenter på 66 17 28 00 eller send en e-mail til gardin@email.dk og få besøg i virksomheden, eller besøg vores showroom i Odense.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardin Montøren Botex Home ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: gardin@email.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin