​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Gardiner til erhvervslivet og det offentlige

Det er en afgørende faktor for bl.a. medarbejdernes arbejdsglæde og deres sygefravær, at der er et godt indeklima på arbejdspladsen. Det kan bl.a. skabes ved at opsætte gardiner, der skærmer af for solens stråler og varme, men gardiner har også mange andre funktioner. De kan fx også være med til at skabe en hyggelig stemning, ligesom de også kan være med til at fuldende en indretning.

Gardiner giver rummet en blød indramning, ligesom det samler gulv, vægge og møbler. Samtidig fungerer gardinerne som en effektiv form for afskærmning mod sol og nysgerrige blikke. Ligger virksomhedens lokale eller institutionen fx direkte ud til en befærdet vej, kan gardiner dermed også være særdeles effektiv til at skærme af på den måde.

Hos Gardinmontøren har vi igennem mere end 50 år arbejdet med at skabe unikke og funktionelle gardinløsninger for forskellige former for erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. 

Vi har hovedkontor og showroom i Odense på Fyn, hvor vi også har en stor andel af vores kunder, men vi skaber gerne effektive gardinløsninger for kunder i hele landet.

Fordelene ved professionelt ophængte gardiner

Gardiner er i princippet noget, som alle kan købe og montere, men der er ofte meget stor forskel på det endelige resultat sammenlignet med det, som en af vores eksperter og stylister kan skabe.

Der findes nemlig et rigtigt stort udvalg af forskellige typer gardiner i forskellige farver, mønstre og materialer, og her gælder det om at gøre sig nogle nøje overvejelser om lige netop hvilken type gardin, der passer til det pågældende rum, den stemning man ønsker at skabe og ikke mindst den funktionalitet, der er årsagen til nødvendigheden af gardinerne i det hele taget.

Ved at få hjælp af en af vores professionelle gardineksperter kan du få en gardinløsning, der:​

  • Skaber miljø og stemning
  • Blødgør arkitekturen

  • Dækker dine behov for funktionalitet og design​
  • Skaber den rette stemning
  • Giver muligheder i indretningen
  • Regulerer akustik, lys og varme

​Vi har tekstiler fra de førende producenter

Hos Gardinmontøren til Erhverv har vi alle tekstiler fra de førende producenter af flammesikre og miljøcertificerede indretningstekstiler. Vores udvalg af kollektioner indeholder flere tusinde varianter, hvilket gør det muligt at finde en velegnet løsning til enhver indretning både inden for offentlig og erhvervsmæssig indretning.

Alle vores gardintekstiler er Oeko-Tex-certificerede, og de opfylder de strengeste internationale krav til bl.a. flammesikkerhed. Desuden har en lang række af vores produkter intelligente egenskaber i form af bl.a. AIR luftrensende og BIOAKTIV bakteriereducerende effekter.

Med det banebrydende koncept, Creative INK, skabes der helt nye muligheder for at trykke specialdesigns og farver helt ned til små kvantiteter af gardiner.

Hvorfor vælge sikkerhedstekstiler?

Fx anvendes der i særlig høj grad tekstiler i sundhedssektoren, der både er rengøringsvenlige, allergivenlige og bakteriedræbende.

Flammesikrede gardintekstiler er ofte påkrævet i offentlige rum, hvor brugen af rummet gør, at brandmyndighederne stiller ekstra sikkerhedskrav.

Vi har desuden vores egen produktion, systue og montageafdeling, og vi kan derfor også tilbyde færdigsyede gardiner efter mål ud fra dine bestemte ønsker, hvis der er behov for det. Vi sætter med andre ord prikken over i’et, når det kommer til indretning af virksomhedslokaler og offentlige institutioner. 

Vælg mellem et stort udvalg af forskellige gardinløsninger

Der findes rigtig mange forskellige typer af gardiner, og de har hver især deres fordele og ulemper. Nogle gardintyper egner sig bedre til en bestemt type vinduer end andre, mens nogle gardiner dækker nogle behov, som andre gardiner ikke kan dække.

Hvilken løsning du bør vælge i forbindelse med dit behov for gardiner, afhænger i høj grad af, hvad formålet med opsætningen af gardinerne er. Er det primære formål med gardinerne, at de skal skærme af for alt lys og sol, så kan du med fordel vælge mørklægningsgardiner. Er formålet i stedet at få opsat gardiner, der både skærmer lidt af for de ydre omgivelser, men som samtidig også skaber en hyggelig stemning i lokalet, så kan du fx vælge almindelige persienner eller plisségardiner.

Vi har en løsning, der passer til ethvert behov, så uanset hvilket behov du skal have dækket med din gardinløsning, kan vi hjælpe dig. Hos os kan du bl.a. vælge mellem følgende gardiner:​

​Vi hjælper dig med at få dækket dine gardinbehov

Uanset hvilket gardinbehov du har, skal vi nok hjælpe dig med at sikre, at du får den helt rigtige løsning, der dækker alle dine behov og ønsker. Vi har i løbet af de sidste mange år leveret skræddersyede gardinløsninger for det danske erhvervsliv og mange danske offentlige institutioner, og derfor er vi også klar til at løse lige netop din opgave.

Hos os får du rådgivning og vejledning af kompetente medarbejdere, der har stor erfaring inden for deres kompetenceområder.

Hvad koster gardiner?

Der er meget stor forskel på, hvor meget gardiner hos os koster, da prisen beregnes ud fra din samlede løsning. Den endelige pris på en gardinløsning hos os afhænger derfor bl.a. af, hvor stort et område der skal gardiner til, og hvilken type gardiner du ender med at vælge. Nogle gardiner er billige i forhold til andre, da der også er meget stor forskel på selve tekstilerne.

Der er desuden stor prisforskel på, om vi skal sammensætte en totalløsning for gardiner og udvendig solafskærmning i en stor virksomhedsdomicil, eller om vi skal indrette et enkelt lokale med gardiner.

Kunne du tænke dig et prisoverslag, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os for en samtale omkring dine ønsker og behov, hvorefter vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Vi kan enten sende en af vores erhvervskonsulenter ud på besøg i din virksomhed, eller du kan besøge os i vores showroom i Odense.

Kontakt os for en indledende dialog

Du kan altid tage kontakt til vores erhvervscenter, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker en indledende dialog med os. Det kan du med fordel gøre ved at ringe til os på telefon 66 17 28 00, men du kan også skrive til os på e-mail erhverv@gardingruppen.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin