Gardiner tilbydes til erhverv

Skab hygge i det offentlige rum med en unik gardinløsning i form af alm. side- og træk for gardiner, foldegardiner, panelgardiner o.l.

Gardiner giver rummet en blød indramning, samt samler gulv, vægge og møbler. Samtidigt fungerer gardinerne som effektiv sol -og indkik afskærmning.

Professionelt ophængte gardiner

  • skaber miljø og stemning
  • regulerer akustik, lys og varme
  • blødgør arkitekturen
  • giver muligheder i indretningen

Vi har tekstiler fra de førende producenter

Hos Gardin montøren har vi alle tekstiler fra de førende producenter af flammesikre miljøcertificerede indretningstekstiler. Kollektionerne indeholder flere tusind varianter, hvilket gør det muligt at finde en velegnet løsning til enhver indretning både indenfor offentlig og privat indretning.

Alle tekstiler er Oeko-Tex cerficerede og opfylder de stregeste internationale krav til flammesikkerhed. Endvidere har en lang række af produkterne inteligente egenskaber i form ad AIR-luftrensede og BIOAKTIV-bakteriereducerede effekter.

Med det banebrydende koncept Creative INK skabes helt nye muligheder for at trykke specialdesigns og farver, helt ned til små kvantiteter.

For eksempel anvendes allergivenlige, rengørings og bakteriedræbende tekstiler ofte til sunhedssektoren.
Flammesikret tekstiler er ofte påkrævet i offentlige rum hvor brugen af rummet gør brandmyndighederne stiller ekstra sikkerhedskrav.

Kontakt os for at høre mere om gardiner

Ta’ kontakt til vores erhvervscenter 66 17 28 00 eller gardin@email.dk og få besøg i virksomheden eller besøg vores showroom.

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Hovedkontor & Showroom

Gardin Montøren Botex Home ApS

Bondovej 6 

5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: gardin@email.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin