INDVENDIG SOLAFSKÆRMNING TILBYDES

Regulerer lys og varme - optimerer arbejdspladsen i hele Danmark.

Vi er eksperter inden for solafskærmning - både udvendigt og indvendigt, for erhverv og offentlige institutioner. Vi er beliggende i Odense, men hjælper naturligvis virksomheder i hele landet. En effektiv, indvendig solafskærmning tager imod lyset og varmen, når begge dele er gået igennem glasset. Den skærmer af og tager kampen op med varme eller kulde, før nogen af delene bliver et problem for de personer, der opholder sig i lokalet. Uanset om det er medarbejdere, patienter, elever eller gæster.

Fakta:

Solafskærmningen regulerer lyset og varmen så det er til, at arbejde eller blot opholde sig i rummet.

Hos Gardinmontøren Botex erhverv løser opgaver med indvendig solafskærmning for mange, forskellige kunder – bl.a. erhvervsvirksomheder, skoler, hospitaler, institutioner, servicecentre og boligforeninger.

Du får mange fordele med indvendig solafskærmning

  • Et godt reguleret klima
  • Et behageligt arbejdsmiljø
  • Besparelser på energiforbruget

​En solafskærmning kan bestå af flere produkter, der let og fleksibelt kan sættes sammen, så den samlede løsning matcher kundens behov 100%.

Løsningerne er rigtig mange​

EDB plissegardiner, lamelgardiner, rullegardiner, foldegardiner, screens, persienner, facette & silhouette. Der er rigtig mange former for solafskærmning.

Tag kontakt til vores erhvervscenter og hør meget mere om solafskærmning på tlf.: 66 17 28 00 eller e-mail gardin@email.dk. Ring også og få besøg i virksomheden af en konsulent eller besøg vores showroom i Odense.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardin Montøren Botex Home ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: gardin@email.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin