​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Indvendig solafskærmning til arbejdspladsen

​Det kan have en stor påvirkning på medarbejdernes indsats på arbejdspladsen, hvis der ikke er et godt indeklima, eller hvis de får solen i øjnene, mens de fx arbejder ved en computer.

Hos Gardinmontøren til Erhverv i Odense er vi eksperter inden for udvendig såvel som indvendig solafskærmning. Vi har 50 års erfaring med at optimere arbejdspladser i hele Danmark ved at regulere både lys og varme.

Vi hjælper bl.a. forskellige former for erhverv og offentlige institutioner på Fyn med skræddersyede løsninger, uanset om det er et solgardin eller andre former for gardiner, der er behov for.

Hvorfor er indvendig solafskærmning nødvendigt?

En effektiv indvendig solafskærmning har til opgave at tage imod lyset og varmen, når begge dele går igennem vinduernes glas. Solafskærmningen sørger for at skærme af og tager dermed kampen op med enten varme eller kulde, før nogle af delene bliver til et problem for de personer, der opholder sig i det pågældende lokale. Det kan fx være medarbejdere, patienter, elever eller gæster.

Solafskærmningen regulerer lyset og varmen, så det er til at arbejde eller blot at opholde sig i det pågældende rum.

Vi løser opgaver for mange forskellige typer kunder

Hos Gardinmontøren til Erhverv løser vi opgaver med indvendig solafskærmning for mange forskellige kunder, herunder bl.a.:

  • ​Erhvervsvirksomheder
  • Skoler
  • Hospitaler
  • Institutioner
  • Servicecentre
  • Boligforeninger​

​Du får mange fordele med indvendig solafskærmning

Der er rigtig mange fordele forbundet med opsætning af et solgardin eller en anden form for indvendig solafskærmning. Du får fx:

  • Et godt reguleret indeklima
  • Et behageligt arbejdsmiljø
  • Besparelser på energiforbruget

Solafskærmning kan bestå af flere produkter, der let og fleksibelt kan sættes sammen, så den samlede løsning matcher dine behov 100 %.

Vælg det rette solgardin til din virksomheds behov

Der findes mange forskellige løsninger, som du kan vælge imellem, hvis du har brug for at få opsat en form for solgardin i din virksomhed. Du kan bl.a. vælge mellem:​

Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning indvendig som udvendig tilbydes med motorstyring.

Få hjælp til at vælge den rette løsning

Som du kan se, er der rigtig mange forskellige løsninger at vælge mellem, når der skal opsættes solgardin. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med vores mangeårige erfaring inden for branchen, så du får den helt rigtige løsning, der passer til dine og din virksomheds eller institutions behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Du er meget velkommen til at kontakte vores erhvervscenter, hvis du har brug for rådgivning, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om indvendig solafskærmning. Vi sender gerne en af vores dygtige konsulenter ud til din virksomhed for et uforpligtende møde, men du kan også besøge vores showroom i Odense.

Ring og hør mere på telefon 66 17 28 00, skriv til vores 

e-mail erhverv@gardingruppen.dk eller udfyld vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin