​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

Insektnet holder både insekter og skadedyr ude​

​Er du træt af at få besøg af fluer, hvepse eller det, der er værre, når du har vinduer og døre åbne i din virksomhed eller institution? Så er der heldigvis en løsning, som giver dig mulighed for stadig at kunne åbne dine vinduer og døre, så du får frisk luft ind i virksomheden eller institutionen.

Du kan nemlig hurtigt, nemt og effektivt slippe for at få besøg af insekter og skadedyr gennem vinduerne og dørene ved at få monteret et insektnet. Med en effektiv og skrap adgangskontrol til vinduer og til døre kan du holde skadedyr og insekter ude af arbejdspladsen og samtidig have vinduer og døre åbne, så der kommer frisk luft ind.

Gardinmontører med mange års erfaring

Hos Gardinmontøren til Erhverv har vi specialiseret os i gardinløsninger til erhverv og det offentlige, og det har vi efterhånden gjort i mere end 50 år. Vi har hovedkontor og showroom i Odense, men vi tager også ud på besøg i virksomheder og institutioner på hele Fyn og i resten af landet for at sikre de bedste gardinløsninger.

Gardinløsninger handler dog ikke kun om selve gardinerne hos os. Det handler om den samlede løsning omkring din virksomhed eller arbejdsplads vinduer, og det indebærer bl.a. også insektnet, hvis der er behov for det.

Vi tilbyder både levering og opsætning af insektnet på metermål, så det passer præcis til dør eller til vindue. Dermed får du en flot løsning, der samtidig holder skadedyr og insekter ude, mens vinduerne eller dørene er åbne.

Skadedyr ingen adgang!

Et insektnet, der kan placeres både indvendigt og udvendigt, vil hindre en lang række skadedyr i at få adgang til din arbejdsplads, selvom vinduerne eller dørene står åbne. Det gælder bl.a. følgende dyr: 

  • Rotter
  • Husmår
  • Fluer​
  • Myg
  • Hvepse
  • Mange andre skadedyr der interesserer sig for fødevarer​

​Insektnettet kan placeres således, at vinduer og døre stadig kan åbnes – og på en måde så det ikke generer. Nettet giver tværtimod rigtig gode muligheder for at få et pust af frisk luft indenfor, hvilket er sundt for arbejdsmiljøet og indeklimaet.

Vælger du samtidig en løsning med aluminium på bagsiden, så vil insektnettet desuden være med til at regulere varmen. Du kan også vælge et insektnet med pollenfilter, og det kan naturligvis rengøres.

Hvem kan have glæde af et insektnet?

Vi monterer insektnet og ”adgangskontrol” til en fordelagtig pris hos en lang række forskellige kunder, hvor der både er brug for at holde skadedyr ude og temperaturen nede. Det gælder fx storkøkkener, cafeterier, kantiner og hospitaler, men mange andre kan også have stor glæde af insektnettet.

Caféer, restauranter, skoler, børnehaver og vuggestuer kan bl.a. også have stor gavn af at få opsat insektnet ved deres vinduer og døre, så der ikke kommer dyr i maden, der skal serveres, eller så børnene fx ikke bliver stukket af en hveps, mens de ligger og sover.

Gode grunde til at lade os stå for monteringen

Vi har i mange år tilbudt flotte og skræddersyede løsninger til erhvervskunder og institutioner i hele landet, og det har vi gjort med stor succes. En af fordelene ved at vælge at lade os stå for monteringen af dine nye insektnet er, at vi har vores egen montageafdeling, og det betyder, at du ikke selv skal bruge tid på at montere nettene, og samtidig kan du også være helt sikker på, at de bliver monteret korrekt.

Vi kan også tilbyde dig en totalløsning, hvis du i samme omgang ønsker at få en gennemgang af dine muligheder for montering af gardiner. Her har vi et meget bredt sortiment, og vi tilbyder kun mærkevarer i høj kvalitet. På den måde kan du altid være sikker på at få en holdbar løsning, når du vælger en løsning fra Gardinmontøren til Erhverv.

Få besøg af en af vores erhvervskonsulenter for en gennemgang

Vi har en række dygtige og erfarne erhvervskonsulenter, der står klar til at tage forbi dig til et besøg i din virksomhed eller institution til en snak om dine ønsker og behov i forhold til opsætningen og monteringen af insektnet. Under dette besøg kan du også få en gennemgang af de forskellige muligheder, der er at vælge imellem, så du får en skræddersyet løsning, der er baseret på kyndig rådgivning og dine ønsker.

Det kan fx være, at du har behov for at få monteret insektnet ved alle dine vinduer, men det kan også være, at du har nogle særlige vinduer eller døre, du altid nøjes med at åbne. I så fald kan du muligvis nøjes med en løsning, der kun dækker dit nuværende behov, men vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på montering af insektnet ved alle dine vinduer og døre, så du kan få det ordnet, mens vi alligevel er i gang med de andre vinduer eller døre. Det kommer helt an på, hvad dine konkrete ønsker og behov er, samt hvad dit budget er til.

Kontakt vores erhvervscenter og hør mere om mulighederne

Hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige muligheder, der er for at holde skadedyr og insekter ude, mens vinduer og døre står åbne, så skal du endelige bare kontakte vores erhvervscenter. Vi guider dig rundt i de forskellige løsninger, og vi står klar med både rådgivning og vejledning, når det kommer til valg af insektnet.

Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at få besøg af en af vores dygtige erhvervskonsulenter for at gennemgå de forskellige muligheder ude hos dig. Alternativt kan du også besøge vores showroom i Odense.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din konkret opgave, og du er altid garanteret den bedste kvalitet til fordelagtige priser, når du vælger os til at varetage leveringen og monteringen af insektnet.

Ring på telefon 66 17 28 00 og hør mere om de forskellige muligheder eller skriv til vores e-mail erhverv@gardingruppen.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse.

​​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin