​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​INSPIRATION

Vi hjælper med professionel rådgivning og kreative ideér til din arbejdsplads.​ Når du alligevel er i markedet for gardiner, hvorfor så ikke træffe et bæredygtigt valg?

I vores sortiment findes der altid et miljørigtigt valg af gardiner - nogle er produceret af genanvendte plastikflasker, mens andre er bæredygtige af natur.

UDVENDIGE SCREEN - En effektiv barriere

Alt efter hvilken dug, du vælger, indfanger og reflekterer rullegardiner op til 90 % af solens varmestråler. Du kan vælge, at rullegardinet mørklægger helt, men du kan også vælge en blændfri dug. Den blændfri dug skaber et lys, der ikke blænder, og som derfor giver et godt udsyn. Rullegardinet beskytter både imod indkig og imod træk. Står dit vindue åbent, selvom vinden er strid, minimeres trækken, fordi dugen absorberer størstedelen af vinden.​

MØRKLÆGNING - En 100% Lystæt løsning

Et af vores højt prioriterede indsatsområder handler om at skabe de bedste rammer for undervisning og læring. Her bruger vi helt konkret mørklægningen til at optimere i forhold til undervisningslokalerne og dermed undervisningen.

MARKISEN - Fjerner sol og varme

På kontorarealer sætter vi vinduesmarkiser op for at solafskærme og varmeregulere inde på selve kontoret. En terrassemarkise er rigtig god til alt fra vuggestuer og skoler til plejecentre. Den skaber det ekstra skyggefulde og solafskærmede areal, hvor børnene kan sove til middag, og hvor de ældre kan få lov til at sidde svalt.

BÆREDYGTIGE GARDINER - Det miljørigtige valg

I vores seneste rullegardin- og lamelkollektion har vi tilføjet en række stoffer produceret udelukkende af plastikflasker, der er indsamlet i naturen. Vi bruger 6 plastikflasker til 1 m2 stof. ​Til et gennemsnitligt hus med 25 m2 vinduer bruger vi 150 plastikflasker til at lave gardiner til hele hjemmet. Læs hele vores artikel omkring bæredygtige gardiner her.

greenguard-logo_lillecradletocradle_logo_lille
​​

BAMBUS GARDINER​ - Hurtigt voksende & bæredygtig træsort

​Vores træpersienner er udelukkende produceret af ægte træsorter, der vokser i en bæredygtig hastighed, hvilket udelukker træsorter som f.eks. eg. I stedet indeholder kollektionen bl.a. træpersienner i naturlig og lakeret bambus, der vokser langt hurtigere end andre træsorter. 

Bemærk: Et egetræ kan kun fældes hvert 25. år, hvorimod en bambus kan fældes hvert 2. år.

MILJØMÆRKNINGER​ - Et bæredygtigt valg

Greenguard® Gold er - ligesom det almindelige Greenguard® - et kvalitetsstempel for sundhed og miljø. Greenguard Gold udmærker sig fra det almindelige Greenguard ved at møde endnu strengere krav til brug ved særligt sensitive individer, såsom børn og ældre. Dette betyder at produkter mærket med Greenguard® Gold er særligt tilpasset skoler, sygehuse, klinikker og andre institutioner.

greenguard-logo_lille

OEKO-TEX ®. Leder du efter gardiner med OEKO-TEX ® certificering? I vores kollektion af rullegardiner bærer flere af vores stoffer certificeringen OEKO-TEX ® standard 100. OEKO-TEX® gruppen er udvidet og har nu en række certificeringer og mærkningsordninger som dækker forskellige produktgrupper samt produktion. De er alle opbygget som modul-systemer, så de kan kombineres og supplere hinanden. Det har mange fordele - for producenterne som ad den vej kan sikre en bæredygtig produktion og for forbrugerne som sikres tekstiler (og lignende produkter) som er testet for mere end 300 forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Cradle to Cradle (på dansk oversættes til “vugge til vugge”) er et designkoncept, hvor produkter indgår i biologiske eller tekniske kredsløb og skaber værdi for både mennesker, miljø og økonomi. Det er udviklet som en respons på tendensen til blot at minimere de negative effekter på miljøet ved at spare på ressourcerne og svine mindre. For mindre dårligt er stadig dårligt. Cradle to Cradle er visionen om en verden, hvor forbrug og produktion har en positiv effekt på både økonomi, miljø og mennesker. Hvor vi er til gavn for planeten, uden at vi behøver at skrue ned for forbrug og velfærd.

cradletocradle_logo_lille

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin