​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Klimagardiner produceret med omtanke for miljøet

Drømmer du om at leve så bæredygtigt og klimavenligt som muligt? Så kan du vælge klimagardiner som et skridt i den rigtige retning. Lige her hos Gardinmontøren finder du et bredt udvalg af bæredygtige gardiner, som er produceret med omtanke for miljøet. 

Vi servicerer mange forskellige slags erhvervskunder i Odense og på resten af Fyn.

Når du alligevel er på markedet for gardiner, hvorfor så ikke træffe et bæredygtigt valg? I vores sortiment findes der altid et miljørigtigt valg af gardiner, hvor nogle er produceret af genanvendte plastikflasker, mens andre er bæredygtige af natur.

Vælg klimagardiner med god samvittighed

I dag fokuseres der mere og mere på at skabe en grønnere fremtid med bæredygtige og miljøvenlige løsninger. Der dukker hele tiden nye og bedre alternativer op, som er produceret med omtanke for miljøet.

Dette gælder også inde for gardinverdenen, hvor det nu er muligt at købe klimagardiner.​

Disse gardiner er et miljøvenligt valg, som du kan købe med god samvittighed. Vi sikrer naturligvis stadig den velkendte høje kvalitet og konkurrencedygtige priser. 

Vores professionelle montør kommer desuden meget gerne og sætter gardinerne op for dig, hvilket sikrer holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om vores klimagardiner, kan du med fordel læse den brochure, vi har lavet. Har du yderligere spørgsmål eller kunne du tænke dig at modtage et godt tilbud på en løsning, så kontakt os gerne med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 66 17 28 00 eller på e-mail erhverv@gardingruppen.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin