​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Lamelgardiner skærmer af med stilrene linjer

Drømmer du om at få stilrene gardiner i virksomheden? Så kan du med fordel se nærmere på lamelgardiner. Lige her hos Gardinmontøren tilbyder vi et hav af forskellige løsninger inden for gardiner og anden solafskærmning. Vi servicerer primært erhvervskunder fra Odense samt resten af Fyn.

Hvis virksomheden har store vinduespartier, er lamelgardiner en oplagt løsning. Denne type gardin er nemlig særlig flot i store vinduer, hvor de med sine lodrette linjer skaber den perfekte balance mellem lysindfald og afskærmning.

Vi har mere end 50 års erfaring i branchen, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde lige netop den løsning, som passer bedst ind i din virksomhed. Du kan vælge mellem flere forskellige farver, størrelser og materialer.

Hvordan forkorter man lamelgardiner?

Hvis lamelgardinerne ikke passer til vinduets mål, så bør de forkortes. Mange forsøger selv at løse denne opgave, hvilket ofte ender ud i skæve gardiner, som alligevel ikke har de helt rigtige mål.​

Når du samarbejder med os, leverer vi lamelgardiner efter mål, som passer til lige netop det pågældende vindue. Vi sørger desuden for en professionel opsætning til en billig pris.

Når lamellerne er åbne, lukkes der masser af lys ind i rummet samtidig med, at andre ikke kan kigge direkte ind. Vores kollektion indeholder lameller i tre bredder og et hav af væv i forskellige farver, strukturer og tætheder. Det gør, at lamelgardinets stilrene elegance kan pryde ethvert vindue og ethvert rum på arbejdspladsen. Vi tilbyder motorstyring på alle vores løsninger.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at modtage et godt tilbud på lamelgardiner af høj kvalitet? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi tilbyder desuden mange andre løsninger, såsom plisségardiner, rullegardiner, mørklægningsgardiner, markiser og persienner. Du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi kan kontaktes på telefon 66 17 28 00 eller på e-mail erhverv@gardingruppen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

​Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.​​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin