​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Luxaflex gardiner finder du et stort udvalg af her

Hos Gardinmontøren er vi en stolt forhandler af Luxaflex gardiner. Denne leverandør tilbyder mere end 50 forskellige gardinvarianter, som alle er produceret i høj kvalitet. Der er således gardiner til mange forskellige behov. 

Vi tilbyder levering og opsætning af gardinerne hos erhvervskunder i Odense og på resten af Fyn.

Luxaflex® Gallery er et helt nyt butikskoncept, hvor kunderne kan gå på opdagelse i et fantastisk miljø og opleve mere end 50 forskellige gardinvarianter. I butikken præsenteres store gardinprøver med forskelligt lysindfald. 

Kunderne guides og vejledes af uddannet personale, og får på den måde hjælp til at finde de helt rette gardiner til hjemmet, der opfylder ønskerne for styring af lys, varme og privatliv.

Du kan betjene Luxaflex gardiner fra din smartphone

Oplev også hvordan gardinerne kan blive en del af dit smarthome med PowerView® Motorisering. Vi demonstrerer gerne, hvordan du kan betjene gardinerne via fjernbetjening eller med PowerView® appen.

Med PowerView® indstiller du nemt gardinerne til at køre automatisk dagen igennem, ligesom du også kan aktivere dem med stemmen via eksempelvis Google Home eller Apple Home.​

Det har med andre ord aldrig været nemmere at rulle for i dit hjem eller på arbejdspladsen. Gardinerne kan indstilles på mange forskellige måder, afhængig af individuelle behov.

Med Luxaflex gardiner er du garanteret en moderne og smart løsning af høj kvalitet, som kan imødekomme mange forskellige behov. Du er desuden sikret konkurrencedygtige priser.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder for at få Luxaflex gardiner er, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Du kan også besøge vores flotte showroom, hvor du kan se meget mere til udvalget.

Vi kan kontaktes på telefon 66 17 28 00 eller på e-mail erhverv@gardingruppen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere informationer og et godt tilbud til dig.​

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 66 17 28 00 eller mail erhverv@gardingruppen.dk

Du er også altid velkommen i vores Showroom på adressen: Bondovej 6, 5250 Odense SV

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin