​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Markiser fjerner solen og varmen fra bygningen

Drømmer du om at få monteret en markise, som holder sol og varme væk fra bygningen? Så bør du kigge nærmere lige her på siden. Hos Gardinmontøren finder du et stort udvalg af markiser, som kan opfylde mange forskellige behov og ønsker. 

Vi står til rådighed hos både virksomheder og offentlige institutioner i Odense samt på resten af Fyn.

Markisen er solafskærmningens Grand Old Man. Den har været i vores sortiment i årtier, hvilket ikke er uden grund. Markisen er meget funktionel, og det er et af de produkter, der nærmest bringer fuld solafskærmning, fordi den fjerner både solen og varmen fra bygningen.

Du kan sikre et optimalt og behageligt arbejdsmiljø hele året rundt ved hjælp af den helt rigtige markise. Hos os finder du et bredt udvalg, og vi hjælper dig gerne med at finde lige netop den løsning, som passer til dine behov.

Hvordan vaskes markiser?

Markiser bør rengøres i mildt sæbevand både forår og efterår. Dette sikrer, at markisen holdes pæn i så lang tid som muligt og sikrer desuden en lang holdbarhed. 

Heldigvis er det forholdsvist nemt at rengøre en markise, idet den nemt kan afmonteres og derved rengøres. Vi hjælper dig gerne med at løse opgaven professionelt og til en billig pris.​

Vi tilbyder markiser i mange forskellige farver, mønstre og stilarter, og du kan derfor finde lige netop den form for afskærmning, der dækker dine og gæsternes behov, men som samtidig også sørger for at skabe den helt rette stemning. Du kan bl.a. vælge imellem:

Alle løsninger fås med elektriske motorer.

Kontakt os og modtag et godt tilbud

Ønsker du at modtage et godt og billigt tilbud på markiser? Så kontakt os gerne med det samme. Vi har desuden også altid billige priser på persienner, rullegardiner, lamelgardiner og plisségardiner.

Kontakt os på telefon 66 17 28 00 eller på e-mail erhverv@gardingruppen.dk, så vender vi straks tilbage.​

Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.​​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin