Mørklægningsgardiner i høj kvalitet

Hos Gardinmontøren tilbyder vi mørklægningsgardiner efter mål med beslag i høj kvalitet til erhvervskunder og offentlige institutioner i Odense. Når du går ind i en biograf eller på et teater, træder du ind i et rum, hvor mørket trænger sig på. Et mørke, der på én gang emmer af spænding og nysgerrighed – og som samtidig tysser på dig.

Denne form for mørke skaber rum, og mørket peger på det i rummet, du skal give din fulde opmærksomhed. Det kan være et lærred eller en lærer. Faktum er, at du med mørklægning kan skabe et 100 % lystæt rum. 

Dit individuelle rum. Mørklægningen kan både sidde indvendigt og udvendigt, hvor lysindfald ikke må genere. Vi kan hjælpe dig med nogle flotte mørklægningsgardiner, der passer til din stil.

Få mørklægningsgardiner til alle rum

En mørklægning er også gavnligt på institutioner, hvor det kan være nødvendigt at mørklægge for at skabe tryghed og ro, men også fokus og koncentration. Et af vores højt prioriterede indsatsområder handler om at skabe de bedste rammer for undervisning og læring. 

Her bruger vi helt konkret mørklægningsgardiner til at optimere i forhold til undervisningslokalerne og dermed undervisningen.​

Hvorfor mørklægningsgardiner? Fordi de lukker helt af for lyset, hvor du ikke ønsker det. 

Vi tilbyder en lang række forskellige mørklægningsgardiner som for eksempel

  • Gardinstænger
  • Rullegardin til mørklægning
  • Færdigsyede gardiner

Bestil dine nye gardiner hos os

Skal du ud at have nye gardiner til jobbet eller daginstitutionen, er vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige mørklægningsgardiner, som giver dig den mørklægning, du har behov for. Vi rådgiver om alle vores forskellige typer, så du ender med en løsning, der lever op til dine forventninger.

Kontakt os for bestilling af nye gardiner, og hør mere om produkterne. Ring til os på telefon 66 17 28 00, eller skriv til gardin@email.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardin Montøren Botex Home ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: gardin@email.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin