​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Mørklægningsgardiner efter mål til erhverv og offentlige institutioner

​På mange arbejdspladser kan det ikke bare være en rigtig god ide, men også en nødvendighed at få opsat mørklægningsgardiner. Det kan fx være på uddannelsesinstitutioner, i lægehuse, på hospitaler, i daginstitutioner og på mange andre arbejdspladser.

Hvorfor få opsat mørklægningsgardiner? Det korte svar er, fordi de lukker helt af for lyset, der hvor du ikke ønsker det.

Gardiner med mørklægning bruges der, hvor du ikke ønsker at lukke lyset ind, og det kan der være rigtig mange forskellige årsager til. Det kan fx være, at lægehuset ønsker at skærme af ind til deres undersøgelsesrum, eller det kan være, at skolen ønsker at have mulighed for at skærme ordentligt af, når der skal bruges en projektor i undervisningen.

Hos Gardinmontøren Erhverv i Odense tilbyder vi et stort udvalg af mørklægningsgardiner på mål med beslag i høj kvalitet til erhvervskunder og offentlige institutioner på hele Fyn, men også i resten af landet.

Skab et 100 % lystæt rum med mørklægning

Når du fx træder ind i en biograf eller et teater, går du ind i et rum, hvor mørket trænger sig på. Det er et mørke, der på én gang emmer af spænding og nysgerrighed – og som samtidig tysser på dig.

Denne form for mørke skaber rum, og mørket peger på det i rummet, som du skal give din fulde opmærksomhed. Det kan være et lærred, en lærer eller noget helt tredje. Faktum er, at du med mørklægnings-gardiner kan skabe et 100 % lystæt rum.

Mørklægning skaber et helt individuelt rum, og mørklægningen kan både monteres indvendigt såvel som udvendigt, der hvor lysindfald ikke må genere. Det kan fx være i en vuggestue eller børnehave, hvor de små børn skal sove til middag i løbet af dagtimerne, og hvor det kan være nødvendigt at skærme af for solens skarpe lys.

Det kan også være i rum, hvor der er behov for fuldt fokus i en tidsbegrænset periode, fx hvis der skal afholdes konferencer og bruges computerudstyr.

Der kan være rigtig mange forskellige årsager til, at det kan være nødvendigt at investere i mørklægningsgardiner. Uanset hvad årsagen er, står vi dog klar til at hjælpe dig med at finde nogle flotte mørklægningsgardiner, der passer ind i virksomhedens eller institutionens øvrige stil.

Skab de bedste rammer for undervisning og læring

En mørklægning kan bl.a. være gavnligt i institutioner, hvor det kan være nødvendigt at mørklægge for at skabe tryghed og ro, men også for at skabe fokus og koncentration. Et af vores højt prioriterede indsatsområder handler om at skabe de bedste rammer for undervisning og læring.

I den forbindelse anvender vi helt konkret mørklægningsgardiner til at optimere læringsmiljøet i undervisningslokalerne, og således bliver selve undervisningen også optimeret.

Vælg mellem mange forskellige mørklægningsgardiner

Vi tilbyder en lang række af forskellige mørklægningsgardiner som fx:​

​Derudover tilbyder vi også gardinstænger, der passer til de valgte mørklægningsgardiner.​

Vi hjælper dig med at finde den helt rette løsning

Er det blevet tid til at investere i nye mørklægningsgardiner til arbejdspladsen eller daginstitutionen, så står vi klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige gardiner, som giver dig den mørklægning, som du og dit personale har behov for.

Vi tilbyder både kompetent rådgivning og vejledning omkring de forskellige typer af gardiner, så du ender med den rette løsning, der dækker dine behov, og som samtidig også lever op til dine forventninger.

Mørklægningsgardiner er typisk enten hvide eller sorte, men vi kan hjælpe dig med at finde lige netop den løsning, der passer rent stilmæssigt ind i de lokaler, hvor gardinerne skal sættes op.

Derfor skal du vælge en gardinløsning hos os

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop skal vælge en gardinløsning hos os frem for nogle af de mange andre spillere på markedet. Vi sørger altid for at skabe den individuelle løsning sammen med vores kunder.

Derudover er vi en meget professionel og loyal erhvervsleverandør og sparringspartner inden for totalløsninger af forskellige gardinløsninger. Vi varetager fx alle opgaver inden for gardinløsninger for erhvervslivet og den offentlige forvaltning, der bl.a. dækker over pleje-, sundheds-, skole- og uddannelsessektoren. Med mere end 50 års erfaring inden for vores felt er vi din professionelle leverandør af skræddersyede gardinløsninger, og vi kan løfte enhver opgave.

Når vi sammensætter vores løsninger til en kunde, tager vi altid højde for de individuelle ønsker og behov til design og funktionalitet samt bygningens arkitektoniske udtryk.

Vi har desuden vores helt egen produktion, systue og montageafdeling, og alle vores fabrikater er miljøcertificerede efter Øko Tex, ISO og EMAS.

Vi lægger vægt på dansk arbejdskraft og kvalitet, hurtig levering og fleksible løsninger. Alle vores løsninger er desuden billige sammenlignet med den høje kvalitet, du som kunde får for pengene. Du kan være helt sikker på, at du får en gardinløsning i den bedste kvalitet, som er gennemtænkt, og som holder i rigtig mange år.

Få besøg af en erhvervskonsulent eller besøg vores showroom

Har du brug for at få besøg af en af vores erhvervskonsulenter for at få rådgivning ansigt til ansigt, og for at høre om de forskellige muligheder, der er i lige netop dine lokaler, så er det naturligvis også muligt.

Befinder du dig i Odense eller omegn, er du også meget velkommen til at besøge vores showroom, hvor du kan se vores forskellige gardiner og tale med en dygtig konsulent.

Kontakt os og bestil dine nye mørklægningsgardiner i dag

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores sortiment af forskellige mørklægningsgardiner.

Det samme gælder, hvis du ønsker at få besøg af en af vores dygtige erhvervskonsulenter, eller hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop de mørklægningsgardiner efter mål, som du har behov for.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 66 17 28 00, men alternativt kan du også skrive til os, enten på vores e-mail erhverv@gardingruppen.dk eller via vores kontaktformular her på denne side. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin