​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Persienner lavet lige efter dine ønsker og behov

Leder du efter persienner af høj kvalitet? Så er du kommet til den helt rigtige side. Lige her hos Gardinmontøren finder du professionelle fagfolk med mere end 50 års erfaring inden for gardiner

Vi holder til i Odense, men vi servicerer alle slags virksomheder og offentlige institutioner over hele Fyn.

Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for persienner, hvilket sikrer dig en løsning, som imødekommer alle dine ønsker og behov. 

Vi kan eksempelvis tilbyde en snorløs LiteRise® betjening, hvor du kan hæve og sænke persiennen med et enkelt skub. LiteRise® persiennen giver en øget sikkerhed for små børn med et smart og enkelt design.

Hvordan sætter man persienner op?

Mange folk begiver sig selv ud i opgaven med at sætte persienner op, da det umiddelbart virker som en nem opgave. 

Dog anbefaler vi altid, at du får professionel hjælp, da du således er sikret en veludført løsning, som holder i mange år.

Det kræver nemlig en vis teknisk snilde at sætte gardinerne helt rigtigt op, samtidig med at du herved har mulighed for at få en løsning, som passer til lige netop dine behov.​

Vi kan eksempelvis tilbyde en Top Down/Bottom Up-model, som sikrer den mest alsidige styring af lys. Kør persiennen ned fra toppen eller op fra bunden og placer lamellerne lige der, hvor behovet for afskærmning er. En drejeknap på overlisten vinkler lamellerne, så du får lige præcis det udsyn, du ønsker.

Vi tilbyder desuden alt inden for både plisségardiner og rullegardiner samt mørklægningsgardiner, lamelgardiner eller markiser. Uanset hvad dine behov er, så sikrer vi så billige priser som overhovedet muligt.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af persienner? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder mange forskellige løsninger og gardiner i både sorte, hvide og mange andre farver. Alt sammen til en billig pris.

Du kan kontakte os på telefon 66 17 28 00 eller på e-mail erhverv@gardingruppen.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

​Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.​​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin