​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Plisségardiner efter mål til forskellige former for erhverv

​Har du brug for at få opsat nye gardiner på din arbejdsplads? Det kan fx være, at det er tid til ny montering af gardiner på kontoret, på uddannelsesinstitutionen eller på hospitalet.

Der findes rigtig mange forskellige typer gardiner, og det gælder om at vælge lige netop den type gardin, der dækker de behov, du har, både når det kommer til funktionalitet og æstetik. Her er plisségardiner i mange tilfælde en rigtig god løsning, fordi de passer godt ind i langt de fleste indretninger, og samtidig sørger de for at skærme af, men uden at lukke alt lys ude som ved et mørklægningsgardin.

Hos Gardinmontøren i Odense tilbyder vi et stort udvalg af forskellige plisségardiner på mål til billige priser i flot kvalitet til alle typer virksomheder og offentlige institutioner på Fyn, men vi tilbyder også vores løsninger til virksomheder og institutioner i resten af landet.

Hvad er plisségardiner?

De fleste kender formentlig allerede plisségardinerne fra de private hjem, men hvad er plisségardiner egentlig helt nøjagtigt? Det er kort fortalt mulighedernes gardin. 

Denne type gardin fås til alle vinduesfaconer og vinduesstørrelser, og du kan kende plisségardinerne på deres lette, plisserede stof, der minder lidt om en papirtrappe.

Med et plisségardin får du den perfekte kombination af det funktionelle og det dekorative. Det fås bl.a. med mange forskellige betjeningsmuligheder, og samtidig kan du også vælge mellem rigtig mange forskellige farver, så du kan få lige netop det gardin, der passer ind i de pågældende lokaler.

Vi hjælper dig med at finde den rette løsning

Søger du nye plisségardiner med mørklægning, eller er du måske på jagt efter flotte plisségardiner efter mål, så hjælper vi dig meget gerne med at finde de helt rigtige gardiner, som passer til dine behov og ønsker.

Vores udvalg af plisségardiner dækker over en lang række forskellige funktioner. Med det unikke LiteRise®-system kan du fx helt undvære betjeningssnore, hvilket kan være en fordel i de rum, hvor der fx færdes små børn. I stedet for kan du med et let træk eller skub i underlisten enten hæve eller sænket gardinet, så det skærmer af der, hvor du ønsker det.

Vi har også plisségardiner med motor, som er med til at gøre det meget nemmere at anvende gardinerne, uden at du behøver at have fysisk kontakt med dem. Det kan fx være en fordel, hvis gardinerne skal bruges i en institution eller på en arbejdsplads, hvor mange gardiner skal trækkes ned eller op på samme tid. På den måde slipper du nemlig for at gå over til hvert gardin for at gøre det.

Få flotte plisségardiner på mål

Vores kollektion af plisségardiner byder på væv med to typer af overfladebehandlinger, der hver især har sine helt særlige egenskaber. Topar® Plus har en bagside, der er belagt med et tyndt lag perlemor, og derved reflekterer vævet sol og varme. Denne type overfladebehandling er særligt velegnet steder, hvor der samtidig er behov for at skærme af for lyset, men uden at det er nødvendigt med et særligt mørklægningsgardin.

DustBlock® er en smudsafvisende behandling, der er med til at gøre vævet særligt modstandsdygtigt, ligesom det også frastøder støv, røg, vand og oliebaserede væsker. Det er med til at gøre lige netop dette væv særligt velegnet til rum som køkken og alrum, ligesom det også er med til at gøre denne overfladebehandling velegnet at anvende i børnehaver, vuggestuer, på skoler og lignende.

Uanset hvilken overfladebehandling du ønsker, så tilbyder vi alle vores gardiner på mål, så de passer helt perfekt der, hvor de skal monteres.

Hvad gør man, hvis gardinerne bliver beskidte?

Hvis gardinerne alligevel skulle gå hen og blive beskidte, så er det nemmeste at vaske dem med en klud med maks. 30 grader varmt vand. Det er ganske let og helt lige til at holde dem rene og pæne, og de tager ikke skade af det.

 

​Hvilke plisségardiner findes der?

Der findes flere forskellige slags plisségardiner. Der findes bl.a. plisségardiner som mørklægning, som rullegardiner og som foldegardiner. Hvis du er interesseret i at høre mere om de forskellige typer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder professionel rådgivning

Når der skal monteres nye gardiner, er det utroligt vigtigt, at de passer til den samlede indretning, så der er en ensretning, når der kommer til rummets møbler og øvrige interiør. 

Vi har mere end 50 års erfaring inden for gardinløsninger til erhverv og institutioner, og vi står til rådighed, så du kan få den nødvendige, professionelle rådgivning, både i forhold til farver, kvalitet og lysindfald.

Det kan fx være, at plisségardiner alligevel ikke viser sig at være den rette løsning, når vi hører dine ønsker og behov, og så finder vi sammen den rette løsning, der lever op til alle dine behov og forventninger. Det vigtigste for os er, at du får den rette løsning, som du i sidste ende kan være tilfreds med i rigtig mange år.

Vi er meget fleksible, når det handler om at skabe de rette løsninger, og ofte kan det være nødvendigt for os at se indretningen og møblerne for at kunne yde den bedste rådgivning. Derfor tilbyder vi også, at vores stylist og rådgiver kommer ud forbi din virksomhed og viser dig et udvalg af vores kollektioner. Det gør det også nemmere for dig at visualisere de forskellige muligheder.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på plisségardiner

Kunne du tænke dig at få udarbejdet et godt og uforpligtende tilbud på plisségardiner til din virksomhed eller din institution, så er du mere end velkommen til at kontakte os og helt uforpligtende høre nærmere om de mange forskellige muligheder. Vi har et væld af flotte løsninger til konkurrencedygtige priser.

Vi kan enten kontaktes på telefon 66 17 28 00 eller via vores e-mail erhverv@gardingruppen.dk, men du kan også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular her på denne side. Så sørger vi for at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Du får både god service og vejledning, når du kontakter os.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.​​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin