Plisségardiner giver mange muligheder

Hos Gardinmontøren tilbyder vi plisségardiner i flot kvalitet til alle typer virksomheder og offentlige institutioner i Odense. Hvad er plisségardiner helt nøjagtigt? Plisségardinet er mulighedernes gardin. Det fås til alle vinduesfaconer og med mange forskellige betjeningsmuligheder. 

Du kan helt undvære betjeningssnore med det unikke LiteRise®-system. Med et let træk eller skub i underlisten hæves og sænkes gardinet.

Søger du nye plisségardiner til mørklægning på tilbud eller måske plisségardiner efter mål, kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige, som passer til dine behov. Vi har sågar også plisségardiner med motor, som gør det nemmere at anvende gardinerne uden egentligt at have kontakt med dem.

Få flotte plisségardiner på mål

Vores plissékollektion tilbyder væv med to typer af overfladebehandlinger, der hver især har særlige egenskaber. Topar® Plus har en bagside, der er belagt med et tyndt lag perlemor, så vævet reflekterer sol og varme.​ DustBlock® er en smudsafvisende behandling, der gør vævet særligt modstandsdygtig og frastøder støv, røg, vand og oliebaserende væsker.

Det gør vævet specielt velegnet til rum som køkken og alrum. Du kan få dem alle på mål, så de passer helt perfekt.

Hvordan vasker man plisségardiner, hvis de er ved at være beskidte? Det kan blandt andet gøres med en klud med maksimalt 30 grader varmt vand. Det er let og lige til at holde dem pæne. 

Hvilke plisségardiner findes der? Der findes blandt andet plisségardiner som mørklægning, som rullegardiner og foldegardiner. Kontakt os for at høre meget mere om de forskellige typer.

Kontakt os og få et godt tilbud

Ønsker du at få et godt tilbud på plisségardiner til din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte og helt uforpligtende høre nærmere om dine mange muligheder. Vi har et væld af flotte løsninger til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os gerne på telefon 66 17 28 00, eller skriv til gardin@email.dk. Så skal vi nok give dig en rigtig god vejledning og service.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.​​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardin Montøren Botex Home ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: gardin@email.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin