​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

PRODUKTER

Sundt indeklima starter ved vinduet…

Indvendig eller udvendig solafskærmning uanset hvad, skal løsningen opfylde de arbejdsmiljømæssige krav så medarbejderne får optimalt arbejdsklima. Lys, varme, kulde og blænding minimeres igennem den rigtige reflekterende solafskærmning. Løsningen kan være 100% mørklægning eller komplet kontrol af sollys – samtidig med optimalt udsyn – alt er muligt, løsningerne er mange og ikke mindst individuelle.

Spar på energien og optimere arbejdsmiljøet for små penge…

Med de rigtige gardinløsninger er det muligt at mindske varmetabet fra bygningen om vinteren og reducere mængden af solstråler og varme, der får adgang til rummene om sommeren. Ved valg af klimarigtige løsninger kan der opnås væsentlig reduktion i den mængde energi, det kræver at opvarme eller køle ejendommen. Hvilket offentlige rum har ikke fokus på hvordan man bidrager væsentligt til at reducere CO2- udslippet og dermed den globale opvarmning – samt opnå egne store besparelser på energiregningen.

FAKTA: Den rigtige solafskærmning kan reducere varmetab på op til 25% i nybyggerier og U-værdien helt op til 46% i eksisterende domiciler?

Tre måder at spare energi på ved opsætning af gardiner:

Refleksion af solens stråler
Gardinerne kontrollerer varmen fra solen ved at reflektere den væk.

Isolering
Gardinerne reducerer varmegennemtræningen – om vinteren bliver varmen indendørs og om sommeren bliver den udenfor.

Optimal udnyttelse af dagslys
Ved opsætning af transparente gardiner udnyttes dagslyset ved at sprede og fordele sollyset langt ind i rummet – og derved kan der spares på det elektriske lys.

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin