​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Rullegardiner er en klassisk og tidløs løsning

Mangler du nye rullegardiner i virksomheden? Så kan du finde et hav af professionelle løsninger lige her. Hos Gardinmontøren har vi mere end 50 års erfaring i branchen, og derfor kan vi løse enhver opgave. 

Vores firma har hovedsæde i Odense, hvorfra vi servicerer virksomheder og offentlige institutioner over hele Fyn.

Et rullegardin er en klassisk og tidløs løsning, og derfor er der mange som vælger netop denne type gardin. Når vi sætter rullegardiner op, er det primært fordi, der er fokus på det funktionelle. 

Rullegardinet skal kunne noget. I særdeleshed når vi arbejder med vores reflekterende gardinvæv – et materiale, der regulerer både lys og varme uden at gå på kompromis med udsyn og dagslys.

Vi tilbyder forskellige former for rullegardiner

Vores reflekterende gardinvæv sikrer vedvarende regulering af lys og varme. Vævets bagside er belagt med aluminium, som har den effekt, at solens stråler reflekteres. Rullegardiner af væv lukker dig ikke inde, men fjerner blot den direkte kontakt med solen.​

Gardinerne er delvist gennemsigtige, hvilket betyder, at du kan se silhuetter igennem dem og samtidig arbejde ved computeren, lige meget hvor du sidder ift. lysindfaldet.

Hvis du er på udkig efter et gardin, som sikrer et optimalt arbejdsklima, er dette med andre ord en oplagt løsning. Dog tilbyder vi også en række andre løsninger inden for gardiner, hvor vi har alt fra plisségardiner og lamelgardiner til mørklægningsgardiner eller markiser.

Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring fra Luxaflex, ligesom du også kan få gardinerne på mål. Dette sikrer, at du får en løsning, som matcher til lige netop dine behov.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Ønsker du at få opsat rullegardiner af høj kvalitet til billige priser? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme og modtage et godt tilbud. Vi står klar med mange forskellige løsninger.

Du kan kontakte os på telefon 66 17 28 00 eller på e-mail erhverv@gardingruppen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

​Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.​​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin