​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

Solfilm til vinduer som effektivt skærmer af for solen

Overvejer du at få monteret solfilm på vinduerne i din virksomhed eller offentlige institution? Så står vi hos Gardinmontøren klar med professionel hjælp. Vi tilbyder forskellige typer af solfilm til vinduer, som sikrer en effektiv afskærmning af solen. 

Vores firma er beliggende i Odense, hvorfra vi servicerer mange forskellige erhvervskunder over hele Fyn.

Du har sikkert oplevet, at det kan være svært at bevare koncentrationen optimalt, hvis man er udsat for direkte varme og sollys, mens man sidder og arbejder. Dette kan du slippe for ved hjælp af vores unikt vinduesfolie, som effektivt blokerer for solens varme stråler. 

Dermed sikrer du et optimalt arbejdsmiljø og undgår desuden at bruge energi på at køle kontoret ned med aircondition og ventilation.

Ved at anvende solfilm til vinduer kan indeklimaet forbedres, og det kan derfor være en rigtig god løsning til et mindre kontor, der måske ikke lige har pengene til en stor markise.

Vi er eksperter i montering af solfilm til vinduer

Vores dygtige gardinmontører har mere end 50 års erfaring i branchen, og derfor kan vi sikre dig en professionel montering af solfilm til vinduer. Vi hjælper desuden også gerne med at fjerne solfilmen, hvis du ønsker dette. 

Hos Gardinmontøren er vi specialister i såvel montering af solfilm som rådgivning om forskellige løsninger.

Vi tilbyder vinduesfilm af høj kvalitet i flere forskellige nuancer, så du får præcis den tone, du ønsker. Vi rådgiver dig gerne mod den mest ideelle løsning for dig.

Vi kan også tilbyde montering af frosted folie, som er ideel til indvendig afskærmning. Vi kan montere folien i alle former for design, striber og firkanter – det er kun fantasien, som sætter grænser.

​Kontakt os i dag for at lave en passende aftale

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med at blokere solens varme stråler, når du sidder og arbejder koncentreret, er vi altid til rådighed for en uforpligtende samtale om solfilm til vinduer.

For flere informationer om produkter og priser, kontakt os på telefon 66 17 28 00 eller på e-mail erhverv@gardingruppen.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin