SOLFILM OG FROSTED FOLIE

​Overvejer du at få monteret solfilm på vinduerne i din virksomhed eller offentlige institution i Odense, tilbyder vi forskellige typer film, der skærmer af for solen. Det kan være svært at bevare koncentrationen optimalt, når man er udsat for direkte varme og sollys, mens man sidder og arbejder.

Vores unikke solfilm kan blokere for solens varme stråler, og dermed kan du undgå at bruge energi på at køle kontoret ned med aircondition og ventilation. Ved at anvende solfilm kan indeklimaet forbedres, og det kan derfor være en rigtig god løsning til et mindre kontor, der måske ikke lige har pengene til en stor markise.

Professionel montering af solfilm

Hvordan monterer man solfilm, og hvordan fjerner man solfilm? Det er blot nogle af de spørgsmål, du måske stiller dig selv. Begge kan vi hjælpe med, så du ikke selv skal røre en finger. Hvor kan man købe solfilm, og hvor mørk skal solfilm være? Du kan købe den her hos os i flere nuancer, så du får præcis den tone, du ønsker.

Gardinmontøren er specialister i såvel montering af solfilm som rådgivning om forskellige løsninger. Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med at blokere solens varme stråler, når du sidder og arbejder koncentreret, er vi altid til rådighed for en uforpligtende samtale.

Du får desuden solfilm til en konkurrencedygtig pris her hos os.​

Frosted folie

Er ideel til afskærmning indendørs og kan eksempelvis benyttes i nybyggerier og på kontorer m.v. opbygget i glas, hvor man gerne vil dæmpe for indsynet i udvalgte områder. Vi kan montere folien i alle former for design, striber, firkanter kun fantasien sætter grænser. 

Kontakt os i dag for bestilling

Vil du høre mere om solfilm og frosted folie? Så kontakt os ganske uforpligtende på telefon 66 17 28 00, eller skriv til gardin@email.dk. Så skal vi nok hjælpe dig til den rette løsning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardin Montøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin