​✔ 60 års erfaring

​✔ Mærkevarer i høj kvalitet

​Udvendig solafskærmning efter mål til erhverv og det offentlige

​Når man skal have opsat udvendig solafskærmning, er det vigtigt, at afskærmningen både passer ind i et udendørs rum og til den pågældende bygning. Der findes nemlig rigtig mange forskellige former for udvendig solafskærmning, og det gælder derfor om at vælge den løsning, der lever op til alle ønsker og behov, men som samtidig også komplementerer bygningens omgivelser og arkitektur.

Fyns erfarne gardinmontører

Hos Gardinmontøren til Erhverv i Odense har vi mere end 50 års erfaring med arbejdet inden for udvendig solafskærmning efter mål, som vi tilbyder forskellige former for virksomheder og offentlige institutioner på hele Fyn samt i resten af landet.

Vi står klar med kyndig og kompetent rådgivning, uanset om vi er med fra start af i en byggeproces, hvor alle løsningerne tænkes ind fra start af, eller om vi skal sætte udendørs solafskærmning op på en bygning senere.

Vi sørger altid for stilmatch

Er bygningen af ældre dato, er det et must for os at skabe et produkt og et udtryk, der fremstår som en naturlig del af helheden omkring bygningen. På den måde skaber vi en løsning, der ser ud som om, at den altid har været der – eller som er fuldstændig skjult, når den ikke er i brug. Vi har respekt for gamle bygningers unikke stil, ligesom vi også har fuldt fokus på dine individuelle ønsker. Derfor får du altid en 100 % skræddersyet løsning, når du lader os stå for din solafskærmning, uanset om den skal være indvendig eller udvendig.

Hvorfor kan udvendig solafskærmning være nødvendig?

Der findes både udvendig og indvendig solafskærmning, og de fleste forbinder måske solafskærmning med de klassiske gardiner, som man kan sætte op indvendigt. Der er dog mange fordele ved at benytte sig af udvendig solafskærmning i stedet for, men hvilken løsning der er den rette for dig afhænger i høj grad af, hvad dine behov er, og hvilken type virksomhed du driver.

Formålet med udvendig solafskærmning er at holde problemerne effektivt ude, samtidig med at holde fordelene inde. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige løsninger, så vi kan skabe en unik og effektiv løsning, der tager både varmen og lyset, før det rammer bygningens vinduer.

Vi tilpasser vores solafskærmning individuelt til dig og din virksomhed. Ingen løsning er for stor eller for lille til os, og enkelte løsninger er endda helt vedligeholdelsesfrie.

Skab den rette stemning med udvendig solafskærmning

Der findes rigtig mange forskellige former for udvendig solafskærmning, der som nævnt har til formål at skærme vinduerne af for solens stråler og solens varme, så indeklimaet ikke påvirkes, når solen melder sin ankomst.

Udvendig solafskærmning kan dog også være en rigtig god løsning til fx restauranter og caféer, hvor mange af gæsterne foretrækker at kunne sidde udenfor, når vejret er til det.​

Er det meget varmt, kan en parasol eller en markise være med til at sikre, at restaurantens eller caféens gæster ikke får det for varmt, mens de nyder deres mad eller drikkevarer. Dette er dog langt fra den eneste fordel ved at få udvendig solafskærmning, hvis du driver en restaurant, en café eller lignende.

Se vores kæmpe udvalg af solskærme

Vores parasoller og markiser findes i rigtig mange forskellige farver, mønstre og stilarter, og du kan derfor finde lige netop den form for afskærmning, der dækker dine og gæsternes behov, men som samtidig også sørger for at skabe den helt rette stemning. Der er nemlig meget stor forskel på, hvilket indtryk de forskellige løsninger og farver giver.

En parasol er fx rigtig god at vælge, hvis du har en terrasse, hvor der er behov for solafskærmning. Du kan også sætte prikken over i’et på en perfekt aften ved at sætte lyskæder op under markiserne eller parasollerne og tænde for dem om aftenen. Det er med til at skabe en rigtig hyggelig stemning, hvilket kan tiltrække flere gæster.

Vi har en løsning til ethvert behov

Uanset hvad dit behov til solafskærmning er, så har vi den rette løsning. Hos os kan du vælge mellem rigtig mange forskellige løsninger til konkurrencedygtige priser, herunder bl.a.:​

 • Vindstabile screens
 • Udvendige skærme
 • Pergolamarkiser
 • Markiseduge
 • Faldarmsmarkiser
 • Knækarmsmarkiser
 • Markiser
 • Vinduesmarkiser
 • Læskærme
 • Parasoller
 • Facadeskærme
 • Rullegardiner og persienner til facaden

Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.

Kontakt os og få en skræddersyet løsning

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores forskellige løsninger inden for udvendig solafskærmning. Vi står klar til at hjælpe dig med en skræddersyet løsning i højeste kvalitet til en fordelagtig pris.

Du har også mulighed for at få besøg an af vores dygtige erhvervskonsulenter. Ring bare til os på tlf. 66 17 28 00 eller skrive til vores e-mail erhverv@gardingruppen.dk for en nærmere aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Husk: Alle vores gardiner og solafskærmning tilbydes med motorstyring.​​

Facebook​

Du er velkommen til at "like" vores facebook-side. Her vil vi løbende opdatere med tekst og billeder omkring, hvad der sker i virksomheden.​

Følg med på Instagram​

Hovedkontor & Showroom

Gardingruppen Gardinmontøren ApS

Bondovej 6, ​5250 Odense SV

CVR: 15671599​

T: 66 17 28 00

E: erhverv@gardingruppen.dk

facebookFacebook  |  instagram Instagram  |  linked Linkedin